Tammikuu 2018

Kapitulikiitokset

Kapitulimme Marskin Merkeissä on nyt vietetty ja on yhteenvedon aika. Heti kapitulin alussa oli havaittavissa positiivinen ja hyvän mielen asenne. Se heijastui myös kaikkiin niihin ihmisiin ja osallistujiin, jotka osaltaan toteuttivat kapitulin järjestelyt ja huolehtivat  niistä palveluista, joita toteuttaminen vaati.

Gastronomiaa käsittelevä seminaari ja viinitasting keräsivät Kotkan Klubille salin täyteen ihmisiä kuulemaan gastronomian historiaa ja maistelemaan viinintuottajien antimia.

Vellamossa museohenkilökunta oli valmistanut erinomaisen kierroksen museossa ja järjestetyt kierrokset ja opastuspisteet sopivat hyvin teemaan.

Vaustin lounaasta jäi erityisesti mieleen vatitarjoilun sujuvuus. Oli ilo havaita, että henkilökunnassa oli paljon nuoria, joilta tarjoilu sujui kitkattomasti.

RUK:n maneesin puitteet loivat installoinnille juhlavan ympäristön ja sali oli monelle muistoja herättävä. Haminan kaupunginjohtajan tervehdyksen ja shampanjatarjoilun myötä toivotettiin uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi.

Grand Dinerin pitopaikka Hamina Bastion oli varmaankin monelle ulkopaikkakuntalaiselle jännittävä kokemus, kun itse Mannerheimkin saapui paikalle. Leijona Catering hoiti Grand Dinerin valtiovierailumaisella laadulla ja tasolla.  

Kaikkien näiden tapahtumien palveluiden järjestämiseen osallistui noi sataan henkeen nouseva henkilöstö suurella sydämellä ja palveluhalulla. Tästä haluamme esittää suuret kiitokset niiden toteuttajille.

Kuten jo kutsussakin oli mainittu, loppujen lopuksi kapitulin onnistumiseen ja viihtyvyyteen vaikuttaa eniten siihen osallistuvat ihmiset.

Te teitte tästä kapitulista todellisen Suomi 100 -tapahtuman. Kapitulin hengessä yhdistyi ystävyys ja suuri arvostus gastronomiaan ja hyviin juomiin. Suurkiitokset siitä Teille. Toivomme, että juhlavuosi jäi mieleenne tästä kapitulista ja sen myötä voimme lähteä viettämään seuraavaa sataa vuotta hyvällä mielellä ja hyvä maku suussa.

Kapitulitoimikunnan puolesta

Heikki Koskinen

Bailli de Carelie

Palutteesi on meille tärkeätä. Haluathan jatkossakin kapitulien oinnistuvan ja kehittyvän. Anna palauteesi järjestön etusivulla: www.rotisseurs.fi