Syyskuu 2018

VOUDIN KIRJE

 

Kun kesä mennyt on....

 

 

 

 

Tämä kesä jää varmasti monen mieleen melkolailla koko kesä kestäneestä lämpöaallosta. Nyt saamme sitten lisäksi nauttia hienosta syksystä ja sen sadosta. Ainakin tatteja on metsät ja peltojen reunat kukkuroillaan. 

Haluan tässä yhteydessä toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet jäsenemme, joita on installoitu runsaasti Suurkapituleissa Kotka-Haminassa ja Jyväskylässä. Jäsenmäärämme pyörii sadan tuntumassa ja sen nostamiseen ja aktivoimiseen teemme hartiavoimin työtä

Voutikuntamme on aloittamassa syksyn ohjelmien järjestelyä, joista ensimmäisenä sous vide painotteinen ilta HC:saimaassa 13.9. Seuraavana tapahtuma on tulossa 27.-28.10 retkellä Helsinkiin. Samassa yhteydessä on myös Messukeskuksessa Viini ja Ruokamessut, joten kannattaa laittaa päivät jo kalenteriin. 

Kesän aikana toteutettiin koko järjestössä jäsentutkimus, jolla haluttiin kartoittaa jäsenistön mielipidettä nykytoiminnasta ja saada suuntaviivoja tulevaan kehitykseen. Voutikuntamme vastausprosentti oli hyvä ja sitä voidaan pitää tilastollisesti pätevänä. Olemme voutineuvostossa analysoineet tulokset ja ryhtyneet sen mukaisiin toimiin. Pääkohdittain kehitettävät asiat on tiedottaminen ja  tilaisuuksien sisältö. Eniten toivottiin ravintolavierailuja ja niiden yhteydessä tapahtuvia koulutus tai tututustumismatkoja. Tiedottamista lähdemmekin voitineuvostossa parantamaan lisäaktiviisuudella nettisvuillamme. Tästä ettenpäin joku voutineuvostomme jäsen kirjoittaa kiinnostavan artikkelin, joka julkaistaan kuukauden ensimmäisen viikon aikana. Tähän kirjoittajarinkiin voi osallistua kuka jäsen tahansa ja laittaa aineistoa tulemaan. Liikaa ei varmaankaan kirjoitella. Jokainen läpimennyt artikkelin lähettänyt palkitaan shampanjapullolla. Voutineuvoston artikkelivastuut ovat seuraavat:

                                                                                             viikko

Heikki Koskinen Voudin kirje                                                   40

Kari Martiala                                                                            46

Hanna Arminen                                                                         1

Ulla Liukkonen                                                                           6

Juha Pöllänen                                                                          10

Elina Särmälä                                                                           14

Petri Löfström                                                                           31

Nyt jäädään mielenkiinnolla odottamaan minkälaisia kirjallisia kykyjä joukostamme löytyy. 

Kaikille hyvää syksyä toivottaen

Heikki

vouti