Voudin terveiset arkisto

VUODIN TERVEISET

 

Tapahtumia syksyllä 2019

Syksy rävähti käyntiin Suurkapitulilla Rovaniemellä 23-25.08 Järjestelyt olivat lappilaiseen tapaan hyvät ja tilaisuus hyvin järjestetty. Karjalan voutikunnasta installoitiin uusiksi jäseniksi Birgit ja Mika Mäkelä ja pronssiset ansiomitalit kävi pokkaamassa  Pekka Kauppinen ja Veikko Liira. 

Ravintola Nuotan Timo Mankki sai Chef de Table -käädyt.

Pekka
Veikko

Kiitokset vielä kerran pitkäaikaisesta ja edelleen jatuvasta ansiokkaasta työstä voutikuntamme hyväksi.

 

Kymen Huvila matkalla kilpiravintolaksi

Olemme jo usean vuoden ajan tehneet töitä yhdessä Kymen Huvilan henkilökunnan kanssa tavoitteena kilpiravintolan status. Yhteistyö on ollut hyvää ja porukan sitoutuneisuus esimerkillistä. Tavoittena on saada prosessi päätökseen vuodenvaihteeseen mennessä.

Meillä onkin mainio tilaisuus osallistua yhteiseen auditointitapahtumaan Susanna Kurvisen vieraaksi Kymen Huvilalle Kuusankoskella lauantaina 21.09. Tilaisuus on järjestetty  toivomusten mukaisesti iltapäivän mittaiseksi ja se on myös avoinna Lahden voutikunnan jäsenille. Toivomme runsasta osanottoa ja iloista retkimieltä.

 

Järjestön strategiapäivitys

Järjestölle on valmistunut strategiapäivitys, jonka tekemiseen olen osallistunut vuoden mittaisen työrupeaman ajan. Työn lähtökohtana oli edellisen jäsenkyselyn tulokset ja tulevaisuuden tarpeet.

Seuraavaksi alamme voutikunnissa jalkauttaamaan tämän työn tuloksia käytäntöön. Käsittelemme näiden asioiden eteenpäinviemistä voutikunnassamme lähiaikoina. Palaan asiaan toimenpiteiden konkretisoinnin edetessä. Seuraavassa kuvattuna strategiatyön tulokset tiivistettynä.

 

Hyvää ja aktiivista syksyä kaikille !

Heikki

Vouti