Arkisto-sivuilla on kuvia menneistä jäsentapahtumista. Linkki tapahtuman kuviin löytyy alavalikoista sivun vasemmasta reunasta.

 

Jos sinulla on kuvia tapahtumista, jotka haluat julkaistavan sivuillamme, ota yhteyttä Vice-Charge de Presse, Kari Martialaan, kari.martiala(at)gmail.com

Katso tunnelmia menneistä tapahutmista oheisesta linkistä.


Arkisto

 

 

 

Jäsentapahtumat

 

 

KYMIN HUVILAN VIINIJUHLA 29.6.2019

 

Vietimme Kymin Huvilan viinijuhlaa mukavassa säässä ja hyvässä seurassa launtaina 29.6.2019. Kymin Huvilan pihamaalle oli rakennettu kaunis telttakylä pöytineen ja tuoleineen tarjoten mielyttävän rauhallisen ja suojaisan ympäristön tapahtumalle.

Vice-Echanson Susanna Kurvinen oli saanut paikalle hyvät maistattelijat ja asiantuntijat kertomaan tuotteistaan. Tastingit ja esitykset kuultiin asiantuntevasti Verlan viineistä, Palmerin shamppanjoistaa, Argentiinan viineistä ja laadukkaista aveceista.

Grillistä Chef Rotisserus  David Zamora taikoi illan mittaan maistuvat grilliherkut  ja illallisen kruunasi kunnon jälkiruuat.

Ilta päättyi jazzahtavan musiikin tahdissa, jota tarjoili Harmaat Valot orkesteri.  Ilta oli onnistunut ja leppoisa mitä todisti myös Paistinkääntäjien merkittävä osanottajamäärä.

Chef Rotisseurs David Zamora "työpaikallaan"
Saimaa Wines'in Tuomo Puhakainen oli myös paikalla maistattamassa edustamiaan viinejään.
Chef du Table Anu Lökforsilla on "miehistä" viiniä maistettavaksi.
Illan pääessintyjät Chef Rotisseurs David Zamora ja Vice-Echanson Susanna Kurvinen

 

Ohjelmarunko 2019 Karjalan Paistinkääntäjät ry

 

Jäsenkyselyn tuloksiin viitaten olemme halunneet monipuolistaa jäsentilaisuuksien tarjontaamme, joten vuoden ohjelmarunkomme on suuunniteltu seuraavanlaiseksi:

23-25.8.  Suurkapituli Rovaniemellä

21.09      Toimittajavierailu Kouvolan seudulla 

16.11       Vierailu Porvooseen Ravintola Wanha Laamanni