Arkisto-sivuilla on kuvia menneistä jäsentapahtumista. Linkki tapahtuman kuviin löytyy alavalikoista sivun vasemmasta reunasta.

 

Jos sinulla on kuvia tapahtumista, jotka haluat julkaistavan sivuillamme, ota yhteyttä Vice-Charge de Presse, Kari Martialaan, kari.martiala(at)gmail.com

Katso tunnelmia menneistä tapahutmista oheisesta linkistä.


Arkisto

 

 

 

Jäsentapahtumat

 

Ohjelmarunko 2019 Karjalan Paistinkääntäjät ry

 

Jäsenkyselyn tuloksiin viitaten olemme halunneet monipuolistaa jäsentilaisuuksien tarjontaamme, joten vuoden ohjelmarunkomme on suuunniteltu seuraavanlaiseksi:

 

16.11       Vierailu lähiseudelle. Lisätiedot lähiaikoina.

KYMIN HUVILAN AUDITOINTI 21.9.2019

 

Kymin Huvila on matkalla kilpiravintolaksi. Osana kilpiprosessia pidettiin syyskuun 21. päivänä julkinen auditointitilaisuus lounaan merkeissä. Tilaisuuteen osallistui parisenkymmentä jäsentä Karjalan ja Lahden voutikunnasta.

 

Lounaaksi Kymin Huvilan emäntä, Vice-Echanson Susanna Kurvinen ja keittiömestari, Chef Rotisseur David Zamora joukkoineen olivat loihtineet oivallisen kokonaisuuden taidoistaan.

 

Lounaan aloitti raikas tyrnimoctail, jota nauttiessamme Susanna kertoi Kymin Huvilan mielenkiintoisesta historista. Pöytiin asetettuamme saimme eteemme kauniisti esillepantua tonnikalaa ja limevaahtoa. Toisena alkuruokana oli jokirapukeitto talon tapaan. Kumpikin annos erinomainen näyte keittiön taidoista. Juomaksi valittu Schloss Vollrads Riesling, Alte Reben oli onnistunut valinta.

 

Pääruokana tarjoilu rose ankanrinta oli saanut seurakseen uskaliaasti  jäämarjakastikkeen. Annoksen kanssa tarjoilu Amarone della Valpolicella Santa Sofia yhdisti varsin onnistuneesti ankan ja kastikkeen. Toimiva ja onnistunutta uskaliaisuutta.

 

Aterian päätti paahtovanukas ja mantelilikööri kastike ja etelä-afrikkalainen makea Heaven on Earth - muscadet viini ei myöskään jättänyt paljon toivomisen varaa.

 

Kun henkilönkunnan palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa, niin auditointikäynti vahvisti käsitystämme, että Kymin Huvila on kilpensä ansainnut!

Lahden vouti Arja Hornborg Heikki-puolisoineen oli myös mukana auditoinnissa. Heikin kasvoista ei näy, että oli edellisenä iltana juhlinut Lappeenranta-Lahti yliopiston 50-vuotissynttäretä.
Kymin Huvilan kabinetti täyttyi iloisesta keskustelusta, joka hiljentyi ainoastaan annosten nauttimisen ajaksi.
Lahden Juha Ojamo, Chancelier, Membre du Conseil Magistral Erja-vaimonsa kanssa eivät olleet ensimmäistä kertaa Kymin Huvilalla. Pöytäseurana Jari Kähkönen ja Juha Pöllänen Karjalasta.