Kilpipäivän tuotto nuorten hyvinvoinnille

6.7.2019

Kuvassa Riitta Hakoma, Heikki Koskinen, Tuija Lammi, Riikka Räisänen ja Ulla Liukkonen
Kuvassa Riitta Hakoma, Heikki Koskinen, Tuija Lammi, Riikka Räisänen ja Ulla Liukkonen

Kilpipäivänä Karjalan Paistinkääntäjät ja Karjalan Keittiömestarit myivät uutta pikkuherkkua Tapasta Isossa-Kristiinassa. Tapahtuman tuotto lahjoitettiin Etelä-Karjalan lasten- ja nuorin mielenterveys- ja päihdetyölle.

Etelä-Karjaan sosiaali- ja terveyspiirin lasten ja nuorten talot toimivat matalan kynnyksen periaatteella. Lasten ja nuorten taloon voi lapsi, nuori tai vanhempi ottaa suoraan yhteyttä joko tulemalla paikan päälle tai soittamalla. Uusi Lappeenrannan Rakuunamäellä toimiva Lasten ja Nuortentalo avattiin marraskuussa 2013.

Karjalan Paistinkääntäjät ja Karjalan Keittiömestarit tukevat lasten mielenterveys- ja päihdetyötä lahjoittamalla Kilpipäivän 2019 Tapuska-tapahtuman myyntituotot toiminnalle. Tapuska-tapahtuman sponsoreina toimivat Atria ja Kespro lahjoittamalla tapuskojen raaka-aineet.

Lahjoitusta olivat vastaanottamassa perhepalvelujen johtaja Riitta Hakoma sekä Tuija Lammi ja Riikka Räisänen nuorisopsykiatrian osastolta. Lahjoittijana olivat Karjalan vouti Heikki Koskinen ja Suomen ja Karjalan Keittiömestareiden puheenjohtaja Ulla Liukkonen.