Kilpipäivä Karjalan tapaan

24.4.2017

Juhlaväki aloittamassa Kilpipäivän juhlintaa
Juhlaväki aloittamassa Kilpipäivän juhlintaa
Paarsaa ja siianmätiä
Paarsaa ja siianmätiä
Kuhaa ja mustajuurta
Kuhaa ja mustajuurta
Karitsaa ja Lapin puikulaa
Karitsaa ja Lapin puikulaa
Passionhedelmää ja sitruunverberaa
Passionhedelmää ja sitruunverberaa

Karjalan Paistinkääntäjien Kilpipäivää vietettiin viime lauantaina Ravintola Wolkoffin tiloissa Lappeenrannassa.

Karjalan Paistinkääntäjien Kilpipäivää vietettiin viime lauantaina Ravintola Wolkoffin tiloissa Lappeenrannassa. Tunnelma oli keväisen iloinen ja välitön. Kilpipäivää viettämään

olimme saaneet myös vieraita Tampereen voutikunnasta. Wolkoffin Sintosen Karo joukkueineen oli loihtinut loistavan kokonaisuuden maisteltavaksemme. Aloitimme parsalla,

jonka kera siianmätiä ja tryffelikastiketta. Kalana oli kuhaa, mustajuurta ja tryffelimaitoa. Karitsanniskaa kypsytettynä 72 tuntia sous vide ja Lapin puikulaperunaa. Jälkiruokana

Passionhedelmää, karamellia ja sitruunaverbenaa.

Kokonaisuus oli viinivalintoineen mykistävän hyvä. Kokonaisuus oli valmistettu huolella ja siinä oli yhdistetty tyylikkäästi ja taidokkaasti eri makujen yhdistelmiä. Karo on lähdössä

tällä viikolla ravintola Savoyhin lisäoppiin, joten meidän sopii jatkossakin odottaa korkeatasoisia esityksiä. Tarjoilu pelasi Wolkoffin tyyliin korkealla ammattitaidolla. Tästä osoituksena hyvä viinien tuntemus ja tarjoilun sujuvuus.

Toukokuun kuudes päivä järjestämme yhdessä Keittiömestareiden kanssa Suomi 100-vuotta teeman mukaisen "syödään yhdessä" tapahtuman Lappeenrannan Satamatorilla. Tarjolla nyhtöpossua lisukkeineen. Tilaisuuden tuotosta osa lahjoitetaan syrjäytyneiden nuorten hoitotyön tukemiseen. Kaikki joukolla mukaan nauttimaan grillimme antimista.