Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta

Karjala

 

 

 

SEURAAVA UPEA JÄSENTAPAHTUMA!

RAVINTOLAVIERAILU LAHTEEN RAVINTOLA ROUXIIN 16.11.2019

 

Onko sinulla ideoita tai toiveita tuleviksi tapahtumiksi? Suunnittelemme paraikaa vuoden 2020 tapahtumia. Hyviä ideoita otetaan mielellään vastaan. Kerro mielipiteesi voutineuvoston jäsenille. 

 

 

Tervetuloa Karjalan voutikunnan sivuille

 

Karjalan voutikunnan toiminta-alue kattaa Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnat. Alueen ruokakulttuurin yhdistäviä piirteitä ovat rajan läheisyys, ortodoksisen uskonnon vaikutus sekä karjalainen kansanluonne ja vieraanvaraisuus.

Voutikuntamme yhtenä tavoitteena on vaalia juuri karjalaista vieraanvaraisuutta ja perinneruokia.  Voutikuntamme on aktiivinen toimija, joka edistää ruokakulttuurin leviämistä ja hyvien pöytätapojen kunnioittamista karjalaisissa kodeissa, työyhteisöissä ja erilaisissa tapahtumissa.

 

VUODIN TERVEISET

 

Tapahtumia syksyllä 2019

Syksy rävähti käyntiin Suurkapitulilla Rovaniemellä 23-25.08 Järjestelyt olivat lappilaiseen tapaan hyvät ja tilaisuus hyvin järjestetty. Karjalan voutikunnasta installoitiin uusiksi jäseniksi Birgit ja Mika Mäkelä ja pronssiset ansiomitalit kävi pokkaamassa  Pekka Kauppinen ja Veikko Liira. 

Ravintola Nuotan Timo Mankki sai Chef de Table -käädyt.

Pekka
Veikko

Kiitokset vielä kerran pitkäaikaisesta ja edelleen jatuvasta ansiokkaasta työstä voutikuntamme hyväksi.

 

Kymen Huvila matkalla kilpiravintolaksi

Olemme jo usean vuoden ajan tehneet töitä yhdessä Kymen Huvilan henkilökunnan kanssa tavoitteena kilpiravintolan status. Yhteistyö on ollut hyvää ja porukan sitoutuneisuus esimerkillistä. Tavoittena on saada prosessi päätökseen vuodenvaihteeseen mennessä.

Meillä onkin mainio tilaisuus osallistua yhteiseen auditointitapahtumaan Susanna Kurvisen vieraaksi Kymen Huvilalle Kuusankoskella lauantaina 21.09. Tilaisuus on järjestetty  toivomusten mukaisesti iltapäivän mittaiseksi ja se on myös avoinna Lahden voutikunnan jäsenille. Toivomme runsasta osanottoa ja iloista retkimieltä.

 

Järjestön strategiapäivitys

Järjestölle on valmistunut strategiapäivitys, jonka tekemiseen olen osallistunut vuoden mittaisen työrupeaman ajan. Työn lähtökohtana oli edellisen jäsenkyselyn tulokset ja tulevaisuuden tarpeet.

Seuraavaksi alamme voutikunnissa jalkauttaamaan tämän työn tuloksia käytäntöön. Käsittelemme näiden asioiden eteenpäinviemistä voutikunnassamme lähiaikoina. Palaan asiaan toimenpiteiden konkretisoinnin edetessä. Seuraavassa kuvattuna strategiatyön tulokset tiivistettynä.

 

Hyvää ja aktiivista syksyä kaikille !

Heikki

Vouti

 

KYMIN HUVILAN VIINIJUHLAN TUNNELMIIN PÄÄSET TÄSTÄ

 

Jos sinulle ei tule järjestön uutiskirjeitä, tarkasta etteivät ne ole joutuneet sähköpostisi roskapostiin.

JÄSENPALSTA

 

Tulevia jäsentapahtumia

 

Jäsenkyselyn tuloksiin viitaten olemme halunneet monipuolistaa jäsentilaisuuksien tarjontaamme, joten vuoden ohjelmarunkomme on suuunniteltu seuraavanlaiseksi:

16.11      Ravintolavierailu Lahteen ravintola Rouxiin.

 

 

 

 

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! Klikkaamalla näet jäsenedut.

 

Tutustu kilpiyrityksiimme esittelysivulla!


Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.