Ritarikapituli 22.4.2017

Ilmoittautuminen kapituliin alkaa maanantaina 6.3.2017 klo 14.00 verkkokaupassamme.


Tervetuloa Ritarikapituliin 22.4.2017!


Paistinkääntäjien Helsingin voutikunnan tämän vuoden tärkein ja mittavin tapahtuma on oma paikalliskapitulimme Ritarikapituli, joka järjestetään kansainvälisenä kilpipäivänä lauantaina 22.4.2017 kilpiravintola Sipulin talvipuutarhassa.

Odotamme juhlavaan tilaisuuteen salin täydeltä uusia ja nykyisiä ammattilais- ja harrastajarotissööriveljiämme ja -siskojamme installointitilaisuuteen ja juhlaillalliselle. Tapahtuman punaisena lankana ovat ritarit ja keskiaika, joita yhdistelemme modernilla tavalla nykypäivän vaativaan makuun.

klo 15.40 installoitavien nimen- ja arvojen tarkistus. Installoitava, olethan ajoissa paikalla!

klo 15.50 installointiharjoitukset

klo 16.00 installointitilaisuus, istallointimalja ja yhteisvalokuvaus

klo 19.00 juhlaillallinen (menu julkaistaan myöhemmin tällä sivulla)

Tilaisuus päättyy klo 24.00 mennessä.

ILMOITTAUTUMISET

Jäsenet, jotka eivät jäsenrekisterimme mukaan ole vielä osallistuneet nykyisen rotissööriarvonsa mukaiseen installointiin, ovat saaneet erilliset ennakkoilmoittumisohjeet. Ilmoittautuminen edellyttää vuoden 2017 jäsenmaksun suorittamista ennen ilmoittautumista.

Kaikille avoin ilmoittautuminen aukeaa ma 6.3. klo 14.00. Pyydämme tekemään sitovat ilmoittautumiset maksamalla osallistumismaksun 165 €/hlö ennakkoon verkkokaupassamme verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Samassa yhteydessä ilmoitetaan mahdolliset muut erityistoiveet.

Verkkokaupan tarkemmat käyttöohjeet ja maksuehdot löydät kotisivuiltamme. Ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan verkkokaupan kautta.

Pukukoodi on smokki tai tumma puku ja käädyt.
Tilaisuus on avec.