Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta

Kalevala

Tervetuloa Kalevalan voutikunnan sivuille

Voutikunnan keskeinen tavoite on vaalia karjalaista ruokakulttuuria ja vieraanvaraisuutta. Pohjoiskarjalaiselle ruokakulttuurille on tärkeää kotimaiset raaka-aineet ja puhtaat maut, jotka takaavat onnistuneen ruokaelämyksen.

Kalevalan voutikunta järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia Pohjois-Karjalan alueella. Keskeisiä teemoja ovat hyvä ruoka, laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, ruoan valmistaminen ja sen nauttiminen sekä yhdessä oppiminen.

 

 

Tulevat tapahtumat

 

kevät

2020

 
helmikuu15.2.Blini-ilta Valamossa
maaliskuu21.3.OMGD tutuksi, viininmaistajaiset
huhtikuu25.4Vuosikokous ja kilpipäivä 
toukokuu16.5.Ravintolavierailu: Local Bistro
kesäkuu13.6.Retki: Juvan tryffelikeskus ja Järvisydän

Syksy 

2020

 
elokuu21.-23.8.Merikapituliin, Helsinki
syyskuu19.9.Sieniherkut -ruoanvalmistuskurssi
lokakuu17.10.tutustumiskäynti (paikka ilmoitetaan myöhemmin)
marraskuu28.11.Joulun kokkikoulu
   

 

 


Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! Klikkaamalla näet jäsenedut.