Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta

Kalevala

Tervetuloa Kalevalan voutikunnan sivuille

Voutikunnan keskeinen tavoite on vaalia karjalaista ruokakulttuuria ja vieraanvaraisuutta. Pohjoiskarjalaiselle ruokakulttuurille on tärkeää kotimaiset raaka-aineet ja puhtaat maut, jotka takaavat onnistuneen ruokaelämyksen.

Kalevalan voutikunta järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia Pohjois-Karjalan alueella. Keskeisiä teemoja ovat hyvä ruoka, laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, ruoan valmistaminen ja sen nauttiminen sekä yhdessä oppiminen.

 

 

Local Bistrossa tapahtuu!

 

Local Biston keittiömestarivierailut saavat jatkoa. Keittiömestari Serko Rantanen on vierailevana kokkina 27.-28.9.2019.

Kalevalan paistinkääntäjät ovat varanneet 20 paikkaa, 27.9. perjantaina klo 19:00.  

Ilmoittaudu mukaan 20.9. mennessä. Katso lisää täältä

 

 

Tulevat tapahtumat

Tarkempia lisätietoja tapahtumasivulta.

 

Kevät

Keittiömestarien ilta Local BistrossaLauantai 9.2.2019 klo 16:00
Japanin jalot maut -ruokakurssiLauantai 23.2.2019 klo 17:00
Herkullisia ruokia suomalaisista
järvikaloista -ruokakurssi
Lauantai 30.3.2019 klo 17:00
Kansainvälinen kilpipäiväLauantai 13.4.2019 
Viini-ilta & tastingLauantai 18.5.2019 kello 18:00

 

Syksy

Suurkapituli, Rovaniemi                     23.-25.8.
Retki, Hotelli Punkaharju Lauanatai 7.9. 
Italialaisia makuja -ruokakurssiLauanatai 5.10.2019 kello 17:00
PikkujouluLauantai 30.11.2019 kello 18:00

 

Kalevalan Paistinkääntäjien vuosikokous

Vuosikokous pidetään 30.3.2019 kello 16:00. 
Kokouksen jälkeen jatkamme kalaruokakurssilla. 

 

 


Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! Klikkaamalla näet jäsenedut.