Jyväskylä

Arvoisa Rotissööri,  hyvä kulinaristi

Olemme tänä vuonna viettäneet hienoja yhteisiä kiireettömiä hetkiä ja ymmärtäneet, etteivät ystävyyssuhteet ole itsestään selviä vaan niitä pitää vaalia. Näissä hetkissä ruoka on tuonut meille mielihyvää, se ruoka, jota meidän omat mainiot ammattilaiset ovat puhtaista raaka-aineista meille valmistaneet, hyvää juomaa ja palvelua unohtamatta.

Tällä samalla rakkaalla ja maukkaalla menolla jatkamme tulevaan vuoteen. Tammikuussa tapaamme blinikurssin merkeissä ja myöhemmin illallisella Peurankellossa, olemme Vesilinnassa isosti ja huhtikuussa nautimme dinnerin World Chaine Day'n merkeissä. Toukokuussa käväisemme luonnossa ja kesäkuun ohjelmassa on pysynyt perinteikäs Tarvaalan huvilaretki. Lämpimän kauden jälkeen ja iltojen jälleen tummuessa ovat herkkunamme ravut ja tulevan satokauden kuten myös metsän tarjonta. On vain maltettava, näihin tapaamisiin menee vielä hetki, otetan ensin joulu vastaan.

Hyvä Paistinkääntäjä, toivotan omasta ja Voutineuvoston puolesta sinulle ja läheisillesi hyvää Joulun aikaa sekä kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2017

 

Sari Harvia-Jyllinmaa

Bailli de Jyväskylä