Jyväskylä

Tervetuloa Jyväskylän Paistinkääntäjien verkkosivuille.

KISS OF FIRE – TULELLA, SAVULLA JA RAKKAUDELLA

Jyväskylä, Keski-Suomen maakuntakeskus ja Suomen Ateena, on 17.-19.8.2018 myös ruokaa rakastavien Mekka, sillä Jyväskylän voutikunta järjestää tuolloin suurkapitulin, jonka teemat juontavat perinteisiin ruoanvalmistusmenetelmiin sekä hyvien raaka-aineiden ja ammattitaidon arvostukseen.

Valmistelut ovat pitkällä, ruokia ja juomia on jo päästy maistelemaan, tilat katsottu ja kujeita keksitty. Dinêr Amical tarjoillaan perjantai-iltana Ravintola Priimuksessa, lounaat Jyväskylän kilpiravintoloissa ja Grand Dinêr Jyväskylän Paviljongissa, johon meille tehdään juhlavat puitteet. Myös installointi on Paviljongissa.

Mukaan mahtuu 350 hyvän ruoan ja juoman ystävää. Olemme varautuneet noin 100 installoitavaan, joten nyt on erinomainen tilaisuus saada käädyt. Ilmoittautuminen alkaa MA 7.5.2018 kello 10:00 osoitteessa www.rotisseurs.fi/Kapitulit

Kapitulin hinta on 340,00 €/osallistuja

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Majoitus:

Original Sokos Hotel Alexandra

Hinta/vrk 

102 € 1-hengen huone (standard)

112 €  2-hengen huone (standard)

125 € 1-hengen huone (superior)

135€ 2-hengen huone (superior)

Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, hotelliasukkaiden saunavuoron, sekä voimassa olevan ALV:n, mikäli veronkanta muuttuu pidättää hotelli oikeuden hinnan muutoksiin.

Korttiedut: Hinnoista saa bonusta S -etukortilla maksettaessa henkilökohtaisella maksuvälineellä. 

Kiintiötunnus:  Paistinkääntäjät

Varaukset: Jokainen varaa ja maksaa itse.

Varaukset Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi  Viimeinen varauspäivä on 25.7.2018. 

Kaupunkimme kilpiravintoloiden Alban ja Pöllöwaarin sekä Laukaan Peurungan yhteydessä olevat hotellit tarjoavat myös mielellään majoituspalveluja kapitulivieraille. Haluamme kuitenkin ystävällisesti muistuttaa, että kaikki yhteiskuljetukset lähtevät Sokos Hotel Alexandrasta ja paluukuljetukset saapuvat sinne.