Kapitulit

Kapituli on järjestön juhlavin tilaisuus, jossa uudet jäsenet saavat käätynsä.  Elokuisin järjestettävä suurkapituli on koko viikonlopun päätapahtuma, mutta yleensä vuoden aikan järjestetään myös pienempiä kapituleja 1–2 kertaa vuodessa. Suurkapitulin yhteydessä pidetään myös järjestön vuosikokous.

Installointitilaisuudessa ja grand diner -illallisella pukeudutaan smokkiin tai iltapukuun. Diner Amicalin pukukoodi on normaalia hieman juhlavampi ravintolapukeutuminen.

Kapituli on kansainvälinen tilaisuus, ja jäsenillä on mahdollisuus osallistua eri maiden kapituleihin. Tietoa niistä saa järjestön kansainvälisiltä sivuilta.

Tulevat kapitulit Suomessa

Meri, saaristo ja Helsinki kuuluvat yhteen. Merikapituli järjestetään meren äärellä Helsingin Katajanokalla Marina Congress Centerissä ensi talvena.

HUOM. Koronatilanteesta johtuen on Merikapituli päätetty siirtää maaliskuulle, tarkemmin lauantaiksi 20.3.2021.

Olemme ottaneet marraskuun tapahtumaan ilmoittautuneisiin yhteyttä ja tarjoamme mahdollisuutta osallistua voimassa olevalla ilmoittautumisella tapahtumaan uutena ajankohtana. Tämän selvittyä avaamme tapahtuman myynnin uudelleen. Seuraa jäsenpostia ja kotisivujamme (päivitämme tässä olevat tiedot heti kun yksityiskohdat ovat selvillä).

Saaristossamme tuotetaan kestävästi lähiruokaa ja siksi olemmekin ilolla mukana Itämeren suojelussa. Teemme yhteistyötä John Nurmisen Säätiön kanssa ja tuemme säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita. Hankkeissa edistetään muun muassa kestävää kalastusta, jossa tavoitteena on kierrättää merkittävä määrä ravinteita merestä maalle kalastamalla särkikaloja ja tuomalla kotimaista kalaa ruokalautaselle...

Merikapitulin keskuksena toimii Marina Congress Center (Katajanokanlaituri 6). Hotelli Scandic Grand Marina (Katajanokanlaituri 7) - kadun toisella puolella - tarjoaa majoituksen aamiaisineen kapitulivieraille.

Merikapituliin osallistujat varaavat itse tarvitsemansa hotellimajoituksen (kiintiö on jo varattu maaliskuulle):

Hotelli Grand Marina Scandic Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse suoraan Scandicin nettisivuilta osoitteesta:
https://www.scandichotels.fi/grandmarina?bookingcode=BCHA190321


Kaikki huonevaraukset tulee tehdä  19.02.2021 mennessä.
Kun nettisivu on latautunut valitse oikeat päivämäärät sekä haluttu henkilömäärä.


Tämän jälkeen valitse hae huoneet ja hinnat painike ja pääset jatkamaan varausta ja täyttämään loput tiedot.


Huoneita mahdollista varata 19.-21.03.2021 väliselle ajalle tällä varauskoodilla. 

***

Lisätietoja Kapitulitapahtumasta saat ottamalla yhteyttä helsinki@rotisseurs.fi -osoitteeseen.

***

Tapahtumaan osallistuvien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja noudatamme erityisellä tarkkuudella ohjeita ja määräyksiä riskittömän tapahtumaympäristön turvaamiseksi. Tapahtumaan on rajoitettu osallistujamäärä ja käyttämissämme tiloissa on  mahdollista noudattaa turvavälietäisyyksiä ja kokoontua väljästi.

Tulevat suurkapitulit

2021 kesä suurkapituli Turussa 27.-29.8.2021 (Lataa tästä esite)

2022 kesä suurkapituli Helsingissä 19.-21.8.2022

2023 kesä suurkapituli Tampereella

2024 kesä suurkapituli Kuopiossa

2025  kesä suurkapituli Lahdessa

2026 kesä suurkapituli Oulussa

2027 kesä suurkapituli Vaasassa