Kapitulit

Kapituli on järjestön juhlavin tilaisuus, jossa uudet jäsenet saavat käätynsä.  Elokuisin järjestettävä suurkapituli on koko viikonlopun päätapahtuma, mutta yleensä vuoden aikan järjestetään myös pienempiä kapituleja 1–2 kertaa vuodessa. Suurkapitulin yhteydessä pidetään myös järjestön vuosikokous.

Installointitilaisuudessa ja grand diner -illallisella pukeudutaan smokkiin tai iltapukuun. Diner Amicalin pukukoodi on normaalia hieman juhlavampi ravintolapukeutuminen.

Kapituli on kansainvälinen tilaisuus, ja jäsenillä on mahdollisuus osallistua eri maiden kapituleihin. Tietoa niistä saa järjestön kansainvälisiltä sivuilta.

Tulevat kapitulit Suomessa

Koronatilanteesta johtuen on Helsingin Merikapituli 20.3.2021 päätetty  peruuttaa.

Olemme tiedottaneet peruutuksesta ilmoittautuneille henkilökohtaisesti. 


Lisätietoja peruuttamisen syistä ja seurauksista saat ottamalla yhteyttä Helsingin voutiin Vesa Loposeen, email. helsinki@rotisseurs.fi, p. 0400 605 045.

***

Tapahtumaan osallistuvien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja noudatamme erityisellä tarkkuudella ohjeita ja määräyksiä riskittömän tapahtumaympäristön turvaamiseksi. Tapahtumaan on rajoitettu osallistujamäärä ja käyttämissämme tiloissa on  mahdollista noudattaa turvavälietäisyyksiä ja kokoontua väljästi.

____________________________________________

Tulevat suurkapitulit

2021 kesä suurkapituli Turussa 27.-29.8.2021 (Lataa tästä esite)

2022 kesä suurkapituli Helsingissä 19.-21.8.2022

2023 kesä suurkapituli Tampereella

2024 kesä suurkapituli Kuopiossa

2025  kesä suurkapituli Lahdessa

2026 kesä suurkapituli Oulussa

2027 kesä suurkapituli Vaasassa