Rôtisseurs-kilpipäivä

Vuoden 2022 World Châine Day / Kilpipäivää vietettiin 23.4.2022

Vuoden 2023 kilpipäivä on 22.4.2023

Kilpipäivän tarkoituksena on korostaa korkealuokkaista osaamista ja raaka-aineiden käyttöä kilpiravintoloissa ja -myymälöissä. Tapahtuma järjestetään saman päivän aikana eri puolilla maailmaa.

Kilpiravintoloissa ja -myymälöissä järjestetään erilaisia tempauksia, jotka ovat avoimia kaikille. Päärooli ympäri Suomea järjestettävissä tapahtumissa on tietenkin ruoalla. 

Vieraile Kattojärjestön kansainvälisillä kilpipäiväsivuilla.

Vieraile kilpiravintoloissa, kilpimyymälöissä tai osallistu muihin kilpipäivän tapahtumiin

Monissa kilpiravintoloissamme on kilpipäivän aikana erityismenu, joka on suunniteltu täydellä sydämellä. Useissa kilpimyymälöissä on erityisiä maistatuksia ja vinkkejä ajankohtaiseen reseptiikkaan. Kilpipäivän aikana järjestetään myös muita avoimia tilaisuuksia. Käy siis nauttimassa herkullinen ateria, hae vinkkejä omaan reseptiikkaan tai vieraile avoimissa tapahtumissa. Katso järjestettävät tapahtumat kunkin voutikunan omilta sivuilta.

Käytä käätyjä päivän aikana

Käädyt ovat järjestömme tunnetuin symboli. Ne toimivat myös erinomaisena keskustelun avaajana. Toivomme, että kilpipäivänä jäsenet käyttäisivät käätyjä vieraillessaan kilpiravintoloissa tai kilpipäivän muissa tapahtumissa.

Erityisesti ammattilaisjäseniämme pyydämme käyttämään käätyjä myös mahdollisen työpäivänsä aikana.