Lounas ravintola Perho 3.3.2020

Chaîne des Rôtisseurs -järjestön missiona on yhdistää ravintola-ala, ammattilaiset, intohimoiset harrastajat sekä oppilaitokset nauttimaan yhdessä tekemisestä sekä aidosta, laadukkaasta ruoasta. Perho Liiketalousopisto on ravintola-alan, matkailualan ja liiketoiminnan freesi ammatillinen oppilaitos Töölössä ja sen ravintola toimii ravintola-ammattilaisten käytännön oppimispaikkana. Tervetuloa Lounaalle Perhoon!

 

Aika: Tiistai 3.3.klo 13-15:30

Paikka: Ravintola Perho, Mechelinkatu 7, Helsinki

Menu

Kylmäsavulohitartar, piparjuurikreemiä (Lulu Savignon Blanc, Australia)

***

Yön yli haudutettua karitsan niskaa, tummaa balsamicokastiketta & paahtoperunaa (Three Thieves Cabernet Savignon, USA)

***

Suklaakakkua ja mustaherukkakastiketta (Patricius Tokaj 5 Puttonoys)

***

Lounaan yhteydessä Helsingin Voutikunnan Kunniavouti Jyrki Tarvonen palauttaa mieliimme hyviä pöytätapoja.

Hinta: Menu 37€. Menuta voi täydentää halutessaan viinipaketilla 20€ (juomat menussa yllä suluissa)

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu LYYTI-palvelussa 25.2. mennessä ilmoittamalla seurueesi ja maksamalla osallistumismaksut annettujen ohjeiden mukaisesti. Ilmoita myös mahdolliset ruojkarajoitteet, jotka otetaan sitten huomioon tarjoilussa. Maksuohjeet ja myyntiehdot löytyvät kotisivuiltamme. Linkki Lyytiin TÄSSÄ.

Pukukoodi: Business casual ja käädyt

Tilaisuus on avec!

 

Tervetuloa!

Perho on suomalaisen ravintolaosaamisen hima – vuodesta 1935 lähtien ja yhä edelleen.