KUTSU: Ritarikapituli 22.4.2017

Ilmoittaudu mukaan verkkokaupassamme >

(16.3.2017: Ilmoittautuminen installointiin on päättynyt.)


Tervetuloa Ritarikapituliin 22.4.2017!


Paistinkääntäjien Helsingin voutikunnan tämän vuoden tärkein ja mittavin tapahtuma on oma paikalliskapitulimme Ritarikapituli, joka järjestetään kansainvälisenä kilpipäivänä lauantaina 22.4.2017 kilpiravintola Sipulin talvipuutarhassa.

Odotamme juhlavaan tilaisuuteen salin täydeltä uusia ja nykyisiä ammattilais- ja harrastajarotissööriveljiämme ja -siskojamme installointitilaisuuteen ja juhlaillalliselle. Tapahtuman punaisena lankana ovat ritarit ja keskiaika, joita yhdistelemme modernilla tavalla nykypäivän vaativaan makuun.

klo 15.40 installoitavien nimen- ja arvojen tarkistus. Installoitava, olethan ajoissa paikalla!

klo 15.50 installointiharjoitukset

klo 16.00 installointitilaisuus, istallointimalja ja yhteisvalokuvaus

klo 19.00 juhlaillallinen (menu julkaistaan myöhemmin tällä sivulla)

Tilaisuus päättyy klo 24.00 mennessä.

ILMOITTAUTUMISET

Kaikille avoin ilmoittautuminen aukesi ma 6.3. klo 14.00. Pyydämme tekemään sitovat ilmoittautumiset maksamalla osallistumismaksun 165 €/hlö ennakkoon verkkokaupassamme verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Samassa yhteydessä ilmoitetaan mahdolliset muut erityistoiveet.

Verkkokaupan tarkemmat käyttöohjeet ja maksuehdot löydät kotisivuiltamme. Ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan verkkokaupan kautta.

16.3.2017: Ilmoittautuminen installointiin on päättynyt. Jäsenet, jotka eivät Suomen Paistinkääntäjät ry:n Helsingin voutikunnan jäsenrekisterin mukaan olleet vielä osallistuneet nykyisen rotissööriarvonsa mukaiseen installointiin, saivat erilliset ennakkoilmoittautumisohjeet installointiin. Installointi edellyttää vuoden 2017 jäsenmaksun suorittamista.

Lisätietoja installaatioon liittyvistä asioista Helsingin voutikunnan sihteeriltä > 

MUUTA

Pukukoodi on smokki tai tumma puku, ja käädyt.
Tilaisuus on avec.