2016 Syyskuun kilpiravintola: Krapihovi

Aukioloajat 30.9.2016 asti: ma-pe klo 11.00-15.00 ja 17.00-24.00, la klo 12.00-16.00 ja 17.00-22.00, su klo 13.00-15.00

Pöytävaraukset: +358 9 274841 (9.00-16.30), myynti@krapi.fi

Ravintolan kotisivut: www.krapi.fi

Osoite: Rantatie 2, 04310 TUUSULA

 

Kuukauden ravintolan Rôtisseurs-jäsenetu

-20 % Salmen ja Matin -menusta ravintola Krapihovissa 12.9.-25.11.2016.

Etu lunastetaan ostamalla menu Krapin verkkokaupasta etukoodilla rotisseur. Menu tulee myyntiin perjantaina 9.9.2016. Etua voi käyttää neljä henkilöä/Rótisseurs-jäsenkortti. Ostotosite ja Rôtisseurs-jäsenkortti pyydetään esittämään ravintolaan saapuessa. Suosittelemme pöytävarausta.

Ravintola Krapihovissa pöytään katetaan herkkua, huolenpitoa ja välittämistä
 

Krapin tilan juuret ovat syvällä tuusulalaisessa vieraanvaraisuudessa. Tila mainitaan kartoissa ensimmäisen kerran jo 1600-luvulla. Kun tila siirtyi Holman suvun omistukseen vuonna 1911, perheyritys Krapihovi Oy sai alkunsa.

Nyt 105 vuotta ja 6 sukupolvea myöhemmin hotelli- ja ravintolayritys tunnetaan paikkana, jossa pöytään on aina istuuduttu nauttimaan, tarinoimaan ja välittämään.

- Toimintamme kantavana voimana jo vuosikymmenien ajan on ollut intohimo suomalaiseen ruokaan alkutuotannosta päivällispöytään. Työ on tuottanut hedelmää ja mahdollistanut perinteen kuljettamisen ajassa, kertoo toimitusjohtaja Pekka Holma.

Vaikka jokainen sukupolvi on jättänyt oman vahvan jälkensä talon historiaan, ruokapöytään on aina istuuduttu enemmän kuin vain syömään. Tänä päivänä Krapin herkullinen tarina elääkin vahvasti etenkin keittiössä.

- Laitamme hyvään ruokaan kaiken mitä meillä on - mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta. Jokainen suupala valmistetaan koko sydämellä. Käsityönä huolella valmistettua ruokaa ja huolenpitoa on ilo tarjoilla tunnelmallisessa miljöössämme. Näin on Krapilla tehty aina!

Krapin viisi vuodenaikaa­

Kun muut saavat tyytyä neljään vuodenaikaan, Krapissa joulu on nostettu muiden vuodenaikojen rinnalle. Tämä on helppo ymmärtää, sillä ravintolalla on pitkät perinteet runsaiden buffetpöytien kattamisessa, vuodenaikojen kiertokulkuun ja puhtaisiin suomalaisiin pientuottajien raaka-aineisiin perustuvassa ruokafilosofiassa.

- Olemme maalaisravintola. Kunnioitamme historiaamme ja haluamme tarjota herkullisen tarinan Suomesta. Poimimme vuodesta parhaat palat ja hyödynnämme erikoisuuksiamme, kuten omaa palvaamoamme. Näin saamme tuotettua leimallisesti krapimaisia herkkuja, Holma taustoittaa.

Keittiössä yhteistä huolenpidon teemaa pitävät yllä keittiöpäällikkö, kolme vuoropäällikköä ja kokki apulaisineen. Palvaamon toiminnasta vastaa oma palvaamomestari. Kokoonpano vaihtelee tietysti sesongeittain, mutta välittämistä jalostetaan porukalla jatkuvasti.

- Uusiutuminen on meille luonnollista. Kun saamme jotain valmiiksi, aloitamme jälleen alusta uuden vuodenajan.

Tervetuloa Tuusulaan tutustumaan toimintaamme!
 

***
Kuvat ja tiedot: Krapihovi Oy
Teksti: Stana Porvali, Vice Chargée de Presse, Bailliage d'Helsinki, La Chaîne des Rôtisseurs Finlande

Kuukauden ravintolan Rôtisseurs-jäsenetu

-20 % Salmen ja Matin -menusta ravintola Krapihovissa 12.9.-25.11.2016.

Etu lunastetaan ostamalla menu Krapin verkkokaupasta etukoodilla rotisseur. Menu tulee myyntiin perjantaina 9.9.2016. Etua voi käyttää neljä henkilöä/Rótisseurs-jäsenkortti. Ostotosite ja Rôtisseurs-jäsenkortti pyydetään esittämään ravintolaan saapuessa. Suosittelemme pöytävarausta.