Helsingin voutikunta - Helsingin Paistinkääntäjät ry

Helsingin voutikunta, Helsingin Paistinkääntäjät ry, on Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Suomen 11 voutikunnasta suurin. Sillä on noin 560 jäsentä, joista kaksi viidestä on alan ammattilaisia. Lisäksi voutikunnan alueella toimii reilut 20 kilpiravintolaa tai -myymälää >

Rôtisseurs-kilpipäivä

Kilpipäivän tarkoituksena on korostaa kilpiravintoloiden ja -myymälöiden korkealuokkaista osaamista ja raaka-aineiden käyttöä. Tapahtuma järjestetään saman päivän aikana eri puolilla maailmaa.

Kilpiravintoloissa ja -myymälöissä järjestetään erilaisia tempauksia jotka ovat avoimia kaikille. Päärooli ympäri Suomea järjestettävissä tapahtumissa on tietenkin ruoka. Lue lisää kilpipäivän taustoista ja katso TÄSTÄ aktiviteetit Helsingin Voutikunnassa.

Hyvä jäsen - käytä käätyjäsi Kilpipäivänä. Käädyt ovat hieno keskustelun avaus ja pääset kertomaan järjestömme pyrkimyksistä ja toiminnasta. Viedään Rotisseurs-sanomaa yhdessä eteenpäin!

Kuvia Helsingin Voutikunnan lounastapaamisesta ravintola Kappelissa 20.3.2018


Jäseneksi?

Jäsenyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme ottamalla yhteyttä voutiin. Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat automaattisesti tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme ilmoittautumalla mukaan kutsussa annettujen ohjeiden mukaisesti.