Tervetuloa Ritarikapituliin 22.4.2017 Helsinkiin!

6.3.2017


Tervetuloa Ritarikapituliin 22.4.2017!


Paistinkääntäjien Helsingin voutikunnan tämän vuoden tärkein ja mittavin tapahtuma on oma paikalliskapitulimme Ritarikapituli, joka järjestetään kansainvälisenä kilpipäivänä lauantaina 22.4.2017 kilpiravintola Sipulin talvipuutarhassa.

Odotamme juhlavaan tilaisuuteen salin täydeltä uusia ja nykyisiä ammattilais- ja harrastajarotissööriveljiämme ja -siskojamme installointitilaisuuteen ja juhlaillalliselle. Tapahtuman punaisena lankana ovat ritarit ja keskiaika, joita yhdistelemme modernilla tavalla nykypäivän vaativaan makuun.

klo 15.40 installoitavien nimen- ja arvojen tarkistus. Installoitava, olethan ajoissa paikalla!

klo 15.50 installointiharjoitukset

klo 16.00 installointitilaisuus, istallointimalja ja yhteisvalokuvaus

klo 19.00 juhlaillallinen (menu julkaistaan myöhemmin)

Tilaisuus päättyy klo 24.00 mennessä.

ILMOITTAUTUMISET

Jäsenet, jotka eivät Suomen Paistinkääntäjät ry:n Helsingin voutikunnan jäsenrekisterin mukaan ole vielä osallistuneet nykyisen rotissööriarvonsa mukaiseen installointiin, ovat saaneet erilliset ennakkoilmoittautumisohjeet ja ilmoittautumislinkin installaatioon. Ilmoittautuminen edellyttää vuoden 2017 jäsenmaksun suorittamista ennen ilmoittautumista.

Kaikille avoin ilmoittautuminen aukesi ma 6.3. klo 14.00. Pyydämme tekemään sitovat ilmoittautumiset maksamalla osallistumismaksun 165 €/hlö ennakkoon verkkokaupassamme verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Samassa yhteydessä ilmoitetaan mahdolliset muut erityistoiveet.

Verkkokaupan tarkemmat käyttöohjeet ja maksuehdot löydät kotisivuiltamme. Ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan verkkokaupan kautta.

Pukukoodi on smokki tai tumma puku, ja käädyt.
Tilaisuus on avec.

****************

Linkki Helsingin voutikunnan sivuilla julkaistuun päivitettävään kutsuun:

KUTSU: Ritarikapituli 22.4.2017 Helsingissä >