Kalatukku Arvo Kokkonen Oy:lle arvostettu Rôtisseurs-kilpi

5.11.2015

Klikkaamalla kuvia saat niistä suurennoksen
Klikkaamalla kuvia saat niistä suurennoksen
Marko, Arvo ja Jari Kokkonen
Marko, Arvo ja Jari Kokkonen
Arvo Kokkonen Oy:n ilmakuva
Arvo Kokkonen Oy:n ilmakuva
Arvokaloja
Arvokaloja
Äyriäisiä
Äyriäisiä
Arvo Kokkonen Oy:n valikoimaa
Arvo Kokkonen Oy:n valikoimaa


Merenherkkujen erikoisliike Arvo Kokkonen Oy:lle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs -järjestön tunnus eli kilpi korkeatasoisista ruoan raaka-aineista ja palvelusta. Kilven luovuttivat maailman suurimman ja vanhimman gastronomisen järjestön Suomen valtavouti Ari Arvonen ja Helsingin aluevouti Markku Veijalainen torstaina 5.11.2015 (klo 18.00) Arvo Kokkonen Oy:n toimitusjohtaja, Chef Rôtisseur Jari Kokkoselle ja hallituksen puheenjohtaja, Chef de Table Marko Kokkoselle.

(8.11.2015) Kuvagalleria kilvenluovutustilaisuudesta >

- Rôtisseurs-kilpi korostaa Arvo Kokkonen Oy:n pitkäaikaista ja korkealuokkaista osaamista, raaka-aineiden tuntemusta sekä palvelun laatua. Kilven myöntämisen perusteena käytetään julkista kriteeristöä ja tason säilymistä seurataan säännöllisesti. Suomessa on nyt 16 elintarvikemyymälää ja yli 70 ravintolaa, joille on myönnetty Paistinkääntäjien kilpi, kertoo Suomen Paistinkääntäjät ry:n puheenjohtaja, valtavouti Ari Arvonen.

- Haluamme nyt luovutettavan myymäläkilven avulla nostaa esiin Arvo Kokkonen Oy:n ammattiosaamista. Sen tarjoamat tuotteet ovat laadukkaita ja tasalaatuisia sesongista toiseen. Valikoima on monipuolinen ja täyttää vaativimmankin asiakkaan toiveet. Yrityksellä on myös tunnistettava brändi, johon oleellisena osana kuuluvat ystävällinen asiakaspalvelu, yksilöllisyys ja inspiroivuus, kertoo Helsingin Paistinkääntäjät ry:n puheenjohtaja, vouti Markku Veijalainen.

Pääkaupunkiseudulla Rôtisseurs-myymäläkilven ovat jo aiemmin saaneet kaikki Stockmann Herkku -myymälät, Hakaniemen hallin Reinin Liha Oy sekä Tukkutorilla Sörnäisissä sijaitseva Lihatukku Veijo Votkin Oy.  

- Chaîne des Rôtisseurs -järjestön kilven on sanottu edustavan perinteitä, laatua ja arvoa. Tämä sopii hyvin myös meihin: Olemme perheyritys, jonka päätehtävänä on ollut yli kolmenkymmenen vuoden ajan toimittaa huippulaadukkaita kala- ja äyriäistuotteita HoReCa- ja kauppasektorin tarpeisiin koko Suomessa, kertoo Arvo Kokkonen Oy:n, isänsä mukaan nimetyn yrityksen toimitusjohtaja Jari Kokkonen.  

- Katkeamaton kylmäketju kalasatamista ja tuottajilta suoraan asiakkaillemme takaa tuotteidemme tuoreuden ja korkean laadun. Uusittu tuotantolaitoksemme on EU-hyväksytty ja mahdollistaa kalatuotteiden jalostuksen asiakaskohtaisesti räätälöityihin tuotteisiin. Olemme myös Suomen Keittiömestarit ry:n ja Suomen Kokkimaajoukkueen virallinen yhteistyökumppani, kertoo puolestaan hallituksen puheenjohtaja Marko Kokkonen.

Arvo Kokkonen Oy toimii vastuullisena kalatukkuna kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Yritys seuraa EU:n suosituksia kalakantojen pyyntikiintiöistä, ja sen kaikki tuotteet tulevat sertifioiduista laitoksista.  

- Laaja merenantimien valikoimamme mahdollistaa yritysasiakkaillemme kilpailijoistaan erottuvan ruokalistan tai palvelutiskin ja luo näin lisäarvoa. Oman yrityksemme keittiössä valmistuvat myös aidot käsintehdyt sushit, kalaterriinit ja muut valmisherkut. Kun tähän yhdistetään luotettavasti ja täsmällisesti toimiva logistiikka, tehtaanmyymälämme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme ja heidän ammattiosaamisensa, on paketti valmis, sanoo Jari Kokkonen.

 

***
LISÄTIETOJA

Kilvenluovutustilaisuus to 5.11.2015 klo 18.00 Arvo Kokkonen Oy, Kuussillantie 16, 01230 VANTAA

Kuvia kilvenluovutustilaisuudesta >

Ari Arvonen, Suomen valtavouti, p. 0500 703390, ari.arvonen@pp.inet.fi
Markku Veijalainen, Helsingin vouti, p. 0400 302 390, markku.veijalainen@respa.fi
Stana Porvali, Helsingin voutikunnan viestintävastaava, p. 040 522 9922, helsinki@rotisseurs.fi

www.rotisseurs.fi
www.chainedesrotisseurs.com 

***
La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Finlande, Paistinkääntäjät ry, on Suomen merkittävin kansainvälinen gastronominen järjestö. Järjestön tavoitteena on kehittää Suomen ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössäammattilaisten ja harrastajien kanssa sekä kannustaa nuorten ammattilaiskokkien ja viiniammattilaisten kehittymistä.Kansainväliseen järjestöön kuuluu yli 25 000 jäsentä yli 80 maassa. Suomessa jäseniä on noin 1 900, joista 60 % on harrastajia ja 40 % ammattilaisia. 

Helsingin voutikunta, Helsingin Paistinkääntäjät ry, on Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Suomen 11 voutikunnasta suurin. Sillä on noin 550 jäsentä, joista kaksi viidestä on alan ammattilaisia. Lisäksi voutikunnan alueella toimii reilut 20 kilpiravintolaa tai -myymälää, joita auditoidaan julkisilla kriteereillä säännöllisesti.