Ajankohtaista

Tertin kartano Mikkelissä 5-tien varrella tunnetaan ruoastaan ja vieraanvaraisuudestaan.
Ensi maanantaina käynnistyvä Tamperrada pinxtokilpailu järjestetään jo neljännen kerran 15. – 19. elokuuuta 2016. Mukana kilpailussa on 35 tamperelaista ruokapaikkaa. Samaan aikaan järjestetään myös Porin kilpailu, jossa on mukana 15 ravintolaa. Tamperradan idea on lähtöisin Espanjan San Sebastianin vuosittaisesta Tamborrada-juhlasta.
Imatralainen Chaîne de Rôtisserus -kilpiravintola Buttenhoff viettää parhaillaan 80-vuotisjuhlavuottaan. Se on yksi harvoista suomalaisista yksityisistä ravintoloista, jotka ovat toimineet yhtäjaksoisesti näin pitkään.


Vuoden 2015 vuosikertomuksessa on monipuolisesti koottuna järjestön toimintaa ja tapahtumia edelliseltä vuodelta.
Turun Aurajokirannassa, entisestä puhelinlaitoiksen kellarista löytyy Ravintola Smör, jonka keittiömestarina toimii Jarno Seppä
Joensuu on saanut ensimmäisen kilpiravintolansa
Rôtisseur-kilpiravintola Ravintola C:n toinen yrittäjä ja keittiömestari, Maître Rôtisseur Ilkka Isotalo vastaanotti tiistaina 24. toukokuuta suomen alkuperäiskarjan aitoussertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään ravintolalle, jonka käyttämä naudanliha on aitoa puhdasrotuista suomenalkuperäiskarjan luomu häränlihaa tai naudanlihaa, joka täyttää Finbeefin korkeat laatu- ja eettisyysvaatimukset.
Historiallinen Vanajanlinna tarjoaa ravintoelämyksiä kauniissa linnapuitteissa
Keittiömestari Helena Lylyharju ja ruokatoimittaja Kari Martiala ovat koonneet eri puolilta Suomea parhaat paikallisherkut. Kirjassa Parasta kalasta neuvotaan myös kalaruokien klassikoiden valmistusta.
RSS ATOM