Ajankohtaista

Oodi Lapin ruualle (10.5.2013)
Lauantaina 27.4 kokoontui Lahden Kunnaksen koululle innokkaita 6-luokkalaisia, Lahden voutikunnan jäseniä sekä Koulutuskeskus Salpauksen tarjoilijaopiskelijoita valmistamaan maittavan lounaan oppilaiden vanhemmille. Oman lisänsä päivän urakkaan toi keittiöolosuhteet – koko kolmen ruokalajin lounas tuli valmistaa ilman varsinaista valmistuskeittiötä. Käytettävissä oli vain uuni.
Nuorten kokkien voitto Jyväskylään Riku Ruuskaselle, Tamperelainen Elisa Närhi Ravintola Näsinneulasta voitokas Nuorten sommelierien kilpailussa
Paistinkääntäjät Ruokakulttuurin lähettiläinä.
Ammattitaidon Euroopan mestaruuskilpailut, EuroSkills 2012, päättyi lauantaina 6.10. Belgian Spa-Francorchampsissa. Ravintola-alan lajeissa Suomi voitti kultaa tarjoilijoiden yksilölajissa ja ravintola-alan tiimilajissa sekä pronssia kokkien välisessä kilpailussa. Kaiken kaikkiaan Suomen joukkue keräsi 17 mitalia ja joukkueena TeamFinland 2012 keräsi eniten pisteitä koko kilpailussa.
RSS ATOM