Ajankohtaista

Turkin Istanbulissa 6. syyskuuta järjestettävä nuorten kansainvälinen kokkikilpailu on tarkoitettu alle 27-vuotiaille nuorille kokkilupauksille. 22-vuotias Ruuskanen valittiin edustamaan Suomea tammikuussa käydyn kansallisen kilpailun voiton myötä.
Kauhajoella 30.8. – 1.9.2013 järjestetään ruokamessut ja niiden yhteydessä ruokamessuseminaari. Messujen teemana on Lähiruokaa – Pohjoismaisin maustein. Seminaari pidetään lauantaina 31.8.2013 Suupohjan Ammatti-instituutin Suupohjasalissa ja sen teemana on LÄHIRUOKAMATKALLA MEILLÄ JA MUUALLA.
Käynnissä oleva Tampereen suurkapituli Tamperrada oli esillä perjantain MTV3 Kymmenen uutisten loppukevennyksessä.
Suomen nuori kokki Riku Ruuskanen osallistuu kansainväliseen Nuorten kokkien kisaan Istanbulissa 6. syyskuuta. Rikun harjoittelumenu tarjotaan illallisena paistinkääntäjille kilpiravintola Vesilinnassa Jyväskylässä. Ennen illallista Martti Lehtinen järjestää tuomarointikoulutuksen, jossa käydään läpi tuomaroinnin perusteita.
Käy herkuttelemassa kaikki pintxokset ravintoloissa ja äänestä oma suosikkisi.
Oulussa järjestetään kansainvälinen ruokatapahtuma Pohjoiset arktiset maut – Northern Arctic Flavours. Seminaari on kansainvälinen ruokamatkailualan tapahtuma, jossa ovat esillä terveellinen ja turvallinen ruoka, pohjoiset maut ja raaka-aineet, uusimmat alan tutkimukset sekä kiireetön ruuan valmistus ja nauttiminen paikallista ruokaperinnettä kunnioittaen.
Karjalan voutikunnan jäsenet Ulla Liukkonen, Helena Lylyharju ja Kari Martiala ovat julkaiseet uuden kirjan Karjalaisesta keittiöstä. Kirjassa käydään läpi perinteisiä karjalaisia herkkuja tuoreella otteella.
RSS ATOM