Ajankohtaista

AREGALA (Gourmet Restaurateurs Association of the Americas) on Etelä- ja Pohjois-Amerikoiden gourmetravintoloitsijoiden järjestö, joka luo mahdollisuuksia opiskelijavaihtoon ja kehittää keittiömestarien maailmanlaajuista yhteistyötä. Tänä vuonna mukana oli Tamperelaisia keittiömestareita pitämässä workshoppia ja tapahtumassa käynnistettiin myös opiskelijavaihtoja.
Karjalan voutikunnan jäsenet chef rotisseur Helena Lylyharju ja officier Kari Martiala vierailivat Tyynenmeren paratiisisaarella, Havaijin Mauilla toukokuussa. Matkan tavoitteena oli tavata paikallisia rotissöörejä, tutustua heidän toimintaansa ja paikalliseen ruokakulttuuriin ja tuoda saarilta herkullisia kesäisiä ruokaohjeita suomalaisten iloksi.
Tamperelaiset keittiömestarit Toni Leskinen, Arja Luiro ja Anette Mellin on kutsuttu pitämään Master Class workshop skandinaavisesta keittiöstä Aregalan maailmankonferenssissa Perussa. Aregala on Etelä- ja Pohjois-Amerikoiden gourmetravintoloitsijoiden järjestö, joka luo mahdollisuuksia opiskelijavaihtoon ja kehittää keittiömestarien maailmanlaajuista yhteistyötä.
Suuren suosion saavuttanutta Tamperradaa juhlitaan myös tänä vuonna . Tapahtuma järjestetään 16.8.2014
Juhlahuoneisto Ynninkulma1656 keskellä kaupunkia, tuomiokirkon kupeessa on Oulun neljäs kilpiravintola.
Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma, jonka ytimen muodostaa nuorten ammattitaidon SM-kilpailu. Tapahtumassa kilpailtiin myös tarjoilija ja ravintolakokki- voitosta, joiden voittajat palkittiin myös Paistinkääntäjien kiertopalkinnolla. Kiertopalkinto luovutetaan voittajan oppilaitoksen hallintaan ja siihen kaiverretaan voittajan tiedot. Tänä vuonna kiertopalkinnot luovutettiin Lapin matkailuopistolle sekä Jyväskylän ammattiopistolle. Kiertopalkinnon lisäksi voittajile luovutettiin henkilökohtainen palkinto.
Ravintola C:ssä työskentelevä Matti Kuukkanen vei voiton kisakumppaneistaan Vuoden Hovimestari 2014 -kisoissa, jotka pidettiin 4.4. Helsingissä ravintola Pääpostissa.
Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma, jonka ytimen muodostaa nuorten ammattitaidon SM-kilpailu. Tapahtumassa kilpaillaan myös tarjoilija ja ravintolakokki- voitosta. Näiden kahden kilpailulajin finalistien joukosta valitaan myös rotisseurs kiertopalkinnon saaja.
RSS ATOM